In Takkendonk

In 2016 maakte ik mijn eerste artbook in linodruk: In Takkendonk. Oplage 26 ex. Vormgegeven in een vogelhuisje waarvan iedere voordeur voorzien is van een andere kleur. De tekst heb ik gedrukt op een FAG Standard cylinderproefpers.  Ieder boekkastje is voorzien van een originele lino-plaat.

Ik maakte hiervan een digitale uitgave bij Brave New Books (via printing on demand verkrijgbaar). Frans Audenaerde maakte er een mooie Duitse vertaling van: Auf dem Geästlerhügel die ik ook bij Brave New Books gepubliceerd heb. www.bravenewbooks.nl/ernivanaerts

In 2017 heb ik verhaal voorgelezen bij Schijt aan de grens.

Linosnede/kleurendruk. De tekst heb ik gedrukt op een FAG Standard cylinderproefpers in een oplage van 26 ex. Het heeft een speciale behuizing gekregen, als kunstboek. Ieder boekkastje is voorzien van een originele lino-plaat.